icona

ResponseEve, a responsive template by SiGa

ES EN facebook twitter

Usuari/a

Login

  Com funciona L'aplicació UpLoc?
  Com funciona L'aplicació UpLoc?


-Primer has de descarregar l’aplicació des del Google Play, un cop instal•lada, obre-la i clica a “Login”, com que serà el primer cop que la fas servir, hauràs de registrar-te, clica a ”No ets usuari/a? Registra’t!” introdueix les teves dades i accepta, ara ja pots començar a fer servir l’aplicació, les pròximes vegades només hauràs de fer “Login”.

-Per començar a fer servir l’aplicació, introdueix el Nom de la Ruta que et disposes a fer, o bé clica sobre el botó data i la data actual es carregarà en aquest camp, en el camp “Temps d’actualització“ pots definir la freqüència amb la que UpLoc pujarà la teva posició geogràfica a la base de dades que per defecte és de 300 segons (5 minuts).

-Per últim clica “Activar” i la teva posició geogràfica pujarà a la base de dades automàticament amb freqüència definida en el “Temps d’actualització”.
  Com funciona la web UpLoc?
  Com funciona la web UpLoc?


-A l’inici pots descarregar l’aplicació, de moment només està disponible en Android...

-Per veure les teves rutes o les de qualsevol altre persona clica al menú usuaris i podràs veure una llista amb tots els usuraris si no trobes el que busques, passa pàgina amb l’índex numèric que trobaràs a la part inferior dreta de la taula, o bé fes servir la barra de recerca, un cop el trobis, clica damunt del seu nom i podràs veure una llista amb les rutes de l’usuari en qüestió. A la llista de rutes tens quatre opcions, esborrar la ruta (sempre que siguis el seu autor), veure una llista amb les dades de tots els registres, veure un mapa amb tots els registres o bé veure un mapa amb el track aproximat de la ruta.
  No recordo la meva contrasenya.
  No recordo la meva contrasenya.


-Clica Login a la part esquerra de la web i "Sol·licita la restauració de la contrasenya" automaticamnet rebras un e-mail, segueix les instruccions.
  Com puc solucionar els meus dubtes?
  Com puc solucionar els meus dubtes?


-Clica Contacte al menú i fes la teva pregunta o suggeriment, et contestarem el més aviat possible!